Retourinformatie

Details voor garantie en retour

U kunt uw bestelling annuleren tot 14 dagen na ontvangst zonder een reden op te geven. Bij het indienen van een annuleringsverzoek hebt u nog 14 dagen om uw product terug te sturen. Hierna wordt uw account gecrediteerd met het volledige orderbedrag dat is berekend op het moment van de plaatsing van de bestelling, inclusief de kosten van verzending. Maar de kosten voor het terugbrengen van het product van uw huis naar ons magazijn worden door u gedekt. Wanneer u uw bestelling intrekt, moet het product met alle benodigde accessoires in de originele staat en verpakking aan de verkoper worden geretourneerd. Neem voor deze mogelijkheid contact met ons op via e-mail-ID. We betalen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na goedkeuring van uw retour als de artikelen al in goede staat zijn teruggestuurd. We vermelden hier ook enkele van de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Het is ook duidelijk aangegeven in het artikel zelf dat het niet kan worden teruggestuurd naar de bestelde consument.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

Opmerking: de uitsluiting van het herroepingsrecht is alleen van toepassing op de producten.


a. Met de producten van het bedrijf verpakt. Als de verzegeling beschadigd is, kan deze niet worden geretourneerd.

b. Welke is geproduceerd door de organisatie volgens de specificaties van de consument?

c. Degenen die volledig persoonlijk zijn

d. Welke kunnen niet worden geretourneerd vanwege hun aard van gebruik?

e. Welke kan snel bederven of degraderen?

f. Wiens prijs is onderhevig aan ups en downs op de financiële markt die buiten de controle van de ondernemer vallen?

g. Voor niet-gebonden kranten en tijdschriften.

h. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling door de klant wordt verbroken.