Disclaimer

Disclaimer met betrekking tot kamagrakopenonline.nl

We hebben de disclaimer van Kamgra.nu opgesomd. Het geeft je het idee, onder welke reservering en beperking we de informatie op onze website voor de bezoekers weergeven.
.

Gebonden van het intellectuele eigendom

Het gebruik van de inhoud op deze website is kosteloos tot het moment dat u de informatie op geen enkele manier Xerox, distribueert of misbruikt. Er is geen beperking in het hergebruik van de informatie op deze website volgens de voorschriften van de dwingende wet. Zonder schriftelijke toestemming van kamagrakopenonline.nl is het hergebruik van teksten, fotomateriaal en andere gevoelige zaken van deze website geheel beperkt. Al deze eigenschappen zijn van toepassing op de kamagrakopenonline.nl. We geven geen enkele garantie voor de nauwkeurigheid.

In relevantie voor

We wijzen op de getoonde prijzen op onze website en we moeten zeggen dat er veel pogingen zijn ondernomen om de werkelijke en doelgerichte kosten correct weer te geven. Als er een fout optreedt, wordt deze herkend als de programmeer- of typefout die nooit een basis vormt voor het claimen of aannemen van een contract met kamagrakopenonline.nl. Achter het gordijn proberen we u een website te bieden die zo recent mogelijk is. Na zoveel inspanningen ook te hebben gedaan, als enige informatie of inhoud op deze website onvolledig of onjuist blijkt te zijn, kunnen we de verantwoordelijkheid hiervoor niet accepteren. Zelfs de producten of informatie op deze website wordt getoond voordat u geen garantie of aanspraak op juistheid geeft. We hebben altijd de bevoegdheid om dit materiaal in te trekken, te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te vermelden zonder voorafgaande kennisgeving. Alle informatie op deze website via een hyperlink is op generlei wijze aansprakelijk jegens kamagrakopenonline.nl.

Wijziging

In het geval dat een deel of geheel van de disclaimer wordt gewijzigd, vindt u de nieuwste versie op de kamagrakopenonline.nl disclaimerpagina.